Nieuwe games

Ben jij een echte game liefhebber, van schiet games tot race games en van simulatie games tot ware strategie games? Dan is Gameinformer.nl een interessante site voor jou. Hier vind je informatie over de nieuwste games en proberen je zo op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen binnen de gaming markt. Verschillende spelletjes die uit komen op de consoles of computer hebben wij in ons bezit en schrijven hiervoor reviews. Hiernaast proberen wij zo veel mogelijk bronnen te verzamelen van landen die de game al kunnen spelen en proberen je zo een interessant verhaal aan te bieden wat jou misschien overtuigt de game te kopen of net helemaal niet.

De nieuwste games die door de verschillende game fabrikanten uit komen zijn alle vaak lang bezig met de ontwikkeling van een game, vaak laten zij sneak previews zien van de games waardoor wij al een idee krijgen wat voor game het gaat worden. Zodra wij de games in bezit hebben schrijven wij een review er over waardoor jij gemakkelijker een aankoop kunt doen bij je favoriete game winkel. Het voordeel van deze reviews is dat je sneller en gemakkelijk een aankoop kunt doen en met meer vertrouwen de winkel in komt. Weet je namelijk nog niet welke game voor jou het meest interessante is? Dan is Gameinformer.nl een zeer interessante website voor jou. Hier vindt je de nieuwste nieuwtjes over nieuwe games en die vast en zeker de moeite waard zijn om ze te proberen. Lees de previews en reviews en kom erachter welke game echt voor jou geschikt is en maak je aankoop in jouw favoriete game winkel.

Ghost Recon – Future

Ben jij bekend met de voorgangers van future soldiers? Dan weet je dat Ghost Recon een geliefde game is onder de fips shooters die ook van games als rainbow six houd. Games waaronder ghost recon en rainbow six , vereisen van de speler landtroepen te bestuderen en deze op de juiste plekken af te studeren. Het kan zo maar zijn dat jij verantwoordelijk bent van de besturing van 20 man, die allemaal afhankelijk van jouw beslissingen zijn. Hiernaast moet je zelf zien te redden door acties uit te voeren op het veld. Je speelt in stedelijke gebieden, jungles tot dorpjes aan de rand van een bos waar je missies moet uitvoeren. Alleen of met een team ga je de strijd aan met de vijand, die de wereld wilt overheersten.

Met indrukwekkende technieken, wapens en speciale pakken moet jij op een zo goed mogelijke wijze de vijand uitschakelen. Speel samen met je team, werk met slowmotion acties en vermorzel je vijanden. Future soldier is een third-person-shooter waarbij je vanuit de derde persoon je character moet bestuderen. Dit geeft je de mogelijkheid acties uit voeren voor en je teamgenoten te sturen. Wij verwachten veel van de nieuwe Tom Clancy's Ghost Recon en kunnen niet wachten met het bespelen van de nieuwe game en weer strategisch de vijand verslaan.

Steel Battalion – Heavy Armor

Deze game speelt zich af in het jaar 2082 waar de computers de wereld hebben overgenomen en waar jij als overgebleven ras de computers moet uitschakelen. Dit doe je met een breed arsenaal aan tanks. Dit is niet zomaar een tank game. Dit is een simulatie tank game waarbij je geheel controle hebt over allerlei functies, je een team moet aansturen en errors in het systeem orde van de dag zijn. Ondanks de fictieve wereld en vijand is de game erg realistisch gezien de gameplay. Je moet rekening houden met allerlei functies, errors en over verhitte motoren die eerst moeten afkoelen alvorens je verder kan schieten. De game laat je echt voelen alsof je in de cockpit van een machine zit. Andere tank games laten je vaak een 'top' view zien waarbij je vanuit de hemel neerkijkt op de tank. Deze game doet het anders. Steel Battalion heavy armor speelt zich af in de cockpit waar je jezelf naar de periscoop moet toetrekken, je echte dashboard knoppen in moet drukken en communiceert met je teamgenoten. Dit maakt het een erg realistische game en wat zich op deze wijze flink onderscheidt van zijn concurrentie.

Crysis 3

Wie kent de top game serie Crysis niet met haar ontzettend strakke graphics, gave wapens en mooie gebieden is ook Crysis 3 weer een top game waar we naar uitkijken. Het zal nog even duren voordat de game uit komt op de consoles en PC. Maar wij weten terugkijkend op de vorige titels dat ook Crysis 3 weer een top game zal zijn waar we uren zoet mee zullen zijn. Waar de voorgaande games zich afspeelde in de brede gebieden in de buitenwereld op verschillende locaties speelt Crysis 3 zich nu af in de zogenaamde Liberty Dome. Dit is een gigantische locatie omgegeven door een grote koepel waar allerlei verschillende wezens leven. Door CELL soldaten ( die je vast en zeker kent van de vorige episodes) omringd en andere wezens zul je met de nano-suit, sterke wapens in de drukke stad los moeten gaan. Je zult CELL neer moeten halen om het eind van de wereld te voorkomen. De jungle, wat voorheen een drukke stad zit vol met allerlei verschillende gebieden, verschillende wezens en verrassende effecten.

Wij denken dat Crysis 3 net als zijn voorgangers een dikke hit zal worden zowel offline als online zal deze game mensen in de ban houden. Crytek weet met zijn superieure Cryengine 3.0 de wereld te voorzien van superieure graphics en fantastische gameplay. Wij wachten met smart af op de nieuwe Crysis 3 game en zullen zodra deze uit is direct beoordelen.

Darkriders 2

Darksider is een singel player waar je als actie figuur de wereld moet rijden van de duisternis. Je speelt een van de 4 ruiters van de apocalyps. Tijdens het spelen van de game verpulver je jouw vijanden tot as, los je complexe vraagstukken op en ben je bezig met het verkennen van nieuwe gebieden. Jij als ruiter, leert gaandeweg nieuwe wapens kennen, nieuwe kunsten uit en verschillende combo's waardoor je de vijand des te eerder tot as heb gemaakt. Je zult lange stukken moeten zwemmen, lange stukken moet lopen om verschillende quests te halen en tijdens het maken van je reis zul je allerlei verschillende vijanden tegen komen die hoe verder je komt in de levels telkens sterker en beter worden in jou tegen te houden de wereld te redden.

Action

Bij het spelen van een actie spelletje leer je verschillende vaardigheden onder de knie te krijgen zo weet je een snellere reflex te ontwikkelen, een betere concentratie te creëren en een betere reactiesnelheid te vormen. Actie games gaan meestal samen met veel geweld en actie figuren die de wereld moeten redden van haar ondergang. Sinds de opkomst van consoles tientallen jaren geleden zijn er sinds die tijd duizenden actie games gemaakt die de jeugd en volwassenen in hun greep hebben gehouden. Games komen er in alle genres, maar voor actie games leven een groot deel van de gamers voor. Geweld, ontploffingen en het vernietigen van werelden is jaren favoriet bij mensen en dit zal ook zo blijven. 'Violence Sells'. Dit mogen duidelijk zijn , waar actie games voorheen nog voornamelijk gespeeld werden op de zogenaamde consoles waaronder de Nintendo machines die de wereld veroverde met Mario en Donkey Kong. Hoe kind vriendelijk deze games ook zijn, je moet de prinses redden door een draak te vernietigen, champignons moet je vernietigen en andere wezens moet je vernietigen. Wat uiteraard, als je er over nadenkt niet echt kind vriendelijk is. Maar wat men allemaal kan doen met een paar kleurtjes om de essentie van de game te maskeren.

Fighting games

De genre vecht spellen kan eigenlijk als een sub categorie gezien worden onder actie games. Fighting games is een genre veel gewild op de Nintendo, met games als Double Dragon en de welbekende serie Tekken. De bedoeling is met 2 karakters of meerdere tegen elkaar te vechten met wapens en met de vuisten. Met de vuisten en voeten moet je zelf proberen te verdedigen tegen je vijanden die je vaak moet bevechten in tournaments (zoals bij de wereld hit Tekken) om zo hoger op de rankings te komen en je naam te zuiveren of een ander soort doel. (hoe het verhaal er ook uit ziet) De vecht spellen blijven favoriet bij veel mensen, o.a. door de verschillende combo's die uitgehaald moeten worden om de vijand neer te maaien op lugubere wijze of zelfs op leuke wijze. Zo kent iedere gamer Martial Combat, waarbij je de ruggengraat uit iemand zijn lichaam kunt trekken en andere lugubere combo's kunt doen om iemand zijn of haar leven te beëindigen.

Splinter Cell – Blacklist

Wie bekend is met voorgaande titels van Tom Clancy's Splinter Cell weet dat de auteur zijn verhalen altijd gruwelijk weet te verwoorden. Spannende thrillers, die zich vaak afspelen in de 21e eeuw en waarbij het nodige geweld bij komt kijken. Ben je bekend met de voorgaande games van Splinter Cell dan weet je dat alles draait om in stealth modus en sneaky acties de vijand uit te schakelen. Ook deze game speel je met de bekende hoofdrol speler genaamd Sam Fisher. Veel game producers kiezen ervoor een game verder te ontwikkelen met geheel nieuwe hoofdrol spelers. Ubisoft heeft er echter voor gekozen de bekende Sam Fisher te kiezen met een oudere uitstraling. Dit houdt het verhaal achter Sam Fisher in levend en geeft het de kans zijn eigen verhaal verder te ontwikkelen. Deze game draait net als de vorige games om het stealth verhaal.

Waarbij je vaak game over bent wanneer je wordt gespot door de vijand. Je zult dus alles op een rustige wijze moeten afhandelen. Met spannende trucs en caprilolen kun je snel en gemakkelijk de vijand uitschakelen. Klim op muren, bergen en nog veel meer. Met geavanceerde tools waaronder sonar kun je snel je vijand vinden en uitschakelen. Splinter Cell Blacklist bevat een verhaallijn waarbij er daadwerkelijk een blacklist bestaat met terrosisten die je uit moet schakelen. Voorkom executies, ondervraag terroristen om verder in de blacklist te komen en voorkom terroristische aanslagen over de hele wereld. Een leuke game die een verrassende verhaallijn heeft en spannende tips en trucs levert voor de gamers die van stealth houden en flink veel actie.

Spec Ops the Line – ben getuigen van de door Amerika verrichtte oorlogsmisdaden

Spec Ops komt met een geheel nieuwe kijk gezien de vijand. Als je gewend bent shooters te spelen, dan weet je ook dat je meestal tegen de taliban moet vechten, de Duitsers moet verslaan of simpel weg tegen de Russen moet vechten die van plan zijn de wereld te vernietigen met kernbommen. Spec Ops the Line, doet het anders en geeft een nieuwe draai aan het verslaan van de vijand. Je moet namelijk mede soldaten afmaken die bekend staan als oorlogsmisdadigers. Je wordt met 2 mede soldaten afgezet in Dubai, waar gruwelijke oorlogsmisdaden zijn gepleegd door soldaten uit Amerika. Misdaden waaronder het martelen met fosfor, benzine en vuur. Je zult veel geconfronteerd worden met gruwel daden, rottende lichamen en andere confronterende lichamen die haat gevoelens zullen opwekken of net schuld gevoel geven. Door de game heen zul je merken dat jij en je medesoldaten veranderen. Dit Ggeft ook een leuke draai aan het verhaal en weet je niet wat je kan verwachten tijdens het spelen van de game. De game heeft een interessante twist gegeven door o.a. het bevechten van soldaten net als jij, door het geven van commando's aan je collega's en het verschillende nieuwe functies waardoor de gameplay nog spannender wordt.

Gevangenis blackjack

Maak kennis met het spannende leven in de gevangenis. Ook in de gevangenis worden graag spelletjes gespeeld. Probeer de andere gevangen te verslaan en zorg ervoor d...

Lees meer
Assassin's Creed 4: Black Flag

Assassin's Creed 4: Black Flag een game voor de PC, Playstation 3, Wii U en XBOX 360 die de wereld weer op zijn kop zal zetten. Net als de voorgangers speelt he...

Lees meer
Caribbean Admiral

Het mag dan wel een nieuwe spelletje zijn maar heeft nu al de poppen aan het dansen gezet. Jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn helemaal zot op het boot gevechten s...

Lees meer