Fruitautomaten/gokkasten

Naast de vele weetjes, spellen tips en feiten over games snappen wij dat er ook genoeg mensen zijn die zo nu en dan een gok spelletje willen spelen. En het echte gokken komt naar boven wanneer men op fruitautomaten of gokkasten speelt. Wij hebben daarom besloten ook deze games aan te bieden zodat wij nóg meer doelgroepen weten aan te spreken.

Speel Gratis of voor geld

Voor mensen die nooit eerder een fruitautomaat hebben bespeeld is het misschien handig om te weten dat je twee speelwijzes hebt die je kan gebruiken. Zo heb je de fun-modus die je instaat stelt gratis te spelen. Je kan dus een fruitautomaat of gokkast met fun credit bespelen. De winsten die je maakt zijn helaas niet voor jou. Deze kan je alleen innen wanneer je hebt gekozen voor een betaald spelletje. Mocht je al een gokaccount hebben begin dan gauw met spelen op Gameinformer.nl . Zo niet, maak er dan een aan en begin met het winnen van mooie geld prijzen.

Hotshot – een fruitautomaat vol plezier

Hotshot is een redelijk simpele fruitautomaat die beschikt over 2 speltypes. Zo heb je het onderspel waar je begint met spelen. Deze beschikt over 3 rollen en 1 winlijn. Het bovenspel heeft ook 3 rollen maar 5 winlijnen. Met leuke fruitsymbooltjes, lichten en geluiden krijg je echt het gevoel alsof je in een casino zit. Ook de welbekende hendel om de rollen te laten draaien kan je gebruiken. Ga lekker op je luie stoel of bank zitten en geniet van een heerlijk Hotshot fruitautomaten spelletje.