Spellen tips

Spellen tips

Waar kan je het beste beginnen met het spelen van internet spelletje en wat is de juiste wijze van spelen? Zijn er bepaalde regels waar je je aan moet houden of kan je doen en laten wat je wilt op de online gaming wereld? Gameinformer heeft alle weetjes en feiten voor je uitgezocht zodat jij met een gerust hart terecht kan in de online gaming wereld.

Raze 1 tips – hoe kun je springen om te voorkomen dat jij geraakt wordt door de vijand. Door snel achter elkaar op spatie te drukken maak je een salto en spring je hoger dan je zou doen met één spatie. Ook kan je tijdens je vlucht een soort boost krijgen door over een schacht te lopen. Zo kan je snel hoogte bereiken en dus van boven je vijand bestoken met vuurkracht.

Zombie Resurrection tips – wanneer je zombies een handje wilt helpen zul je de veren moeten gebruiken en moeten plaatsen op een gunstige plek. Ieder level is anders maar bij ieder level zul je moeten inschatten hoe ver de Zombie kan springen. Het beste is door de eerste keer te kijken hoe ver de zombie springt. Zo kan je de volgende levels beter inschatten waar je de veer of super veer moet plaatsen.

Hieronder kun je kijken ander mensen het spel Zombie Resurrection spelen. Terug naar overzicht